Bugun...



Mis Kokulu Festival Muhteşemdi

Mis Kokulu Festival Muhteşemdi

facebook-paylas
Tarih: 21-01-2024 19:39

Mis Kokulu Festival Muhteşemdi

Karaburun'da gerçekleşen 6. Nergis Festivali, bölgenin doğal güzellikleri ve renkli atmosferiyle birleşerek unutulmaz bir deneyim sunarak büyük bir ilgi gördü. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan gelen misafirlere birbirinden renkli üsüprizlerle dolu bir şenlik hazırladıklarınız söyledi. Festival süresince bölgedeki pansiyon ve otellerin tam kapasite dolması, tezgahlardaki nergislerin satışlarının yoğunluğu ve Cumartesi günü gerçekleşen Haluk Levent konseri, etkinliğin başarısını taçlandırdı.

Festival boyunca ziyaretçilere, Karaburun'un eşsiz Nergis Vadisi'nde açan binlerce çiçek arasında keyifli bir gezinti fırsatı sunuldu. Otellerin tam dolu olması, bölgeye gelen misafirlerin festivaldeki etkinliklere katılımının yüksek olduğunu gösterdi. Tezgahlardaki özenle seçilmiş nergis çeşitleri, ziyaretçilerin beğenisini kazanarak hızla tükenirken, festivalin ticaret ve sanat alanındaki canlılığı da gözler önüne serildi.

Cumartesi akşamı sahne alan Haluk Levent, muazzam enerjisi ve etkileyici performansıyla 250 bin kişiyi adeta büyüledi. Konser alanında oluşan coşku, festivalin genel atmosferini daha da zenginleştirdi. Levent'in sahne performansı, müzikseverleri dans ettirip şarkılara eşlik ettirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Binlerce kişinin ziyaret ettiği festival, sadece bölge halkını değil, çevre illerden gelen ziyaretçileri de ağırlayarak geniş bir katılım sağladı. Festivalin muhteşem atmosferi, güzel bir dille anlatılamayacak kadar etkileyiciydi. Karaburun Nergis Festivali, doğanın güzellikleri, sanat ve müziğin buluştuğu bir platform olarak, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı başardı.




Bu haber 658 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI