Bugun...



Karaburun'dan Özel'e Özel Ziyaret

Karaburun'dan Özel'e Özel Ziyaret

facebook-paylas
Güncelleme: 23-11-2023 08:37:47 Tarih: 20-11-2023 22:14

Karaburun'dan Özel'e Özel Ziyaret

CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçe yöneticisi ve belediye meclis üyesi isimlerden oluşan heyetle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ziyaretin anısına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz'un kalbi Kocatepe'deki görüntüsünün yer aldığı çikolata kutusunu CHP Genel Başkanı Özel'e sundu. CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı ise, Yarımada mavisini deniz kabuklarıyla buluşturan anı tabağını Genel Başkan Özel'e takdim etti. Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede, CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın yanı sıra CHP İlçe yöneticisi Burçe Orcan,CHP Gençlik Kolları Başkanı Kerimcan Yaylan, Belediye Meclis Üyeleri Doğan Özuslu, Murat Gül de hazır bulundu.

YEREL VE GENEL DEĞERLENDİRME


Yarımada siyasi durumu ve genel gündem hakkında görüş alışverişine bulunulan kabulde, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan,CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Karaburun'daki yerel hizmetler konusunda da bilgi sundu. Başkan İlkay Girgin Erdoğan, ziyaret ardından görüşmeyle ilgili olarak sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
"CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'i, CHP Karaburun İlçe Başkanımız Sayın Erdal Subaşı, ilçe yöneticisi ve meclis üyesi yol arkadaşlarımla ziyaret ederek, seçildiği görevinde başarılar diledik. Aydınlık ve demokratik, hakça bölüşen bir Türkiye için; hep birlikte mücadele edip hep birlikte kazanacağız. Genelde ve yerelde sorumluluklarımıza sahip çıkarak ve çok çalışarak birlikte başaracağız.




Bu haber 538 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI