Bugun...



CHP Karaburun: 'Artık yeter diyoruz!'

CHP Karaburun: 'Artık yeter diyoruz!'

facebook-paylas
Güncelleme: 27-12-2023 13:56:39 Tarih: 27-12-2023 13:37

CHP Karaburun: 'Artık yeter diyoruz!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaburun  İlçe Başkanlığı, hem Türkiye’yi yasa boğan 12 şehitlerimiz ile ilgili Karaburun Meydanında basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Cumhuriyet Halk Partisi  İlçe Başkanı Erdal Subası, İlçe Sekreteri Burce Orcan, Belediye Meclis Üyeleri , partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Basın açıklaması öncesi 12 şehit için önce saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. CHP Karaburun İlçe Sekreteri Orcan yaptığı açıklamada, “22-23 Aralık 2023 gecelerinde arka arkaya gelen kara haberlerle sarsıldık. Pençe Kilit Harekat bölgesinde 12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük. Gencecik vatan evlatlarını toprağa verdiğimiz hain terör saldırılarına, bu insanlık dışı saldırıların yol açtığı onarılmaz acılara artık yeter diyoruz” ifadelerini kullandı.


Orcan, “Toprağa verdiğimiz kahraman evlatlarımızın, bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz. Askerlerimizin can güvenliği ve sağlıkları bizler için her şeyden önceliklidir. Askerlerimizi tehlikeye atacak bir güvenlik zafiyeti olup olmadığını, askerlerimizin can güvenliğini ilgilendiren kararların doğru bir şekilde alınıp alınmadığını takip etmek en önemli sorumluluğumuzdur. Artık Yeter....” dedi.

 

 

 




Bu haber 1054 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI