Bugun...



Büyülü Bir Gece :Karaburun Düğünü Rüyası

Büyülü Bir Gece :Karaburun Düğünü Rüyası

facebook-paylas
Güncelleme: 21-01-2024 20:40:39 Tarih: 21-01-2024 20:26

Büyülü Bir Gece :Karaburun Düğünü Rüyası

Evrensel Müzik Topluluğu, Türk müziğinin eşsiz melodilerini, dansın ritmiyle birleştirerek, muazzam bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Türk müziğinin büyük ismi Şakir Sarıoğlu'nun sanat yönetimi, bir köy düğünü atmosferini zenginleştirecek, geleneğin derinliklerine yolculuk ettirecek bir performansa dönüşüyor.

25 Ocak 2024 tarih Saat 19:30 Yer Mustafa Necati Kültür Merkezi ( Eski İZSU Binası) Yeşilyurt / İZMİRGecenin sahnesinde; ata binme seremonisi, gelin kınası ritüeli, kırık testi adeti ve daha birçok geleneksel Karaburun düğün ritüeli, sanatçıların özgün yorumlarıyla hayat bulacak. Her bir aşama, Şakir Sarıoğlu'nun kreatif dokunuşlarıyla öne çıkacak, seyircilere unutulmaz bir görsel şölen sunacak.

Anlatıcılar Ferit Turkan ve Filiz Ece Sarıoğlu'nun samimi sunumu, seyircileri gecenin içine çekerek, Karaburun'un eşsiz düğün kültürünü keşfetmeye davet edecek. Her detay, tarihsel derinliği ve modern yorumlarıyla bir araya gelerek, izleyenlere gerçek bir kültürel deneyim yaşatacak.

Gecenin müziği, Evrensel Müzik Topluluğu'nun özgün performanslarıyla ahenk bulacak. Geleneksel enstrümanların büyüsü, modern düzenlemelerle birleşerek izleyicilere duygusal bir yolculuk sunacak. Her notanın altında yatan anlam, dansın ritmiyle birleşerek, seyircilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Eğer siz de bu büyülü geceye tanıklık etmek, müziğin ve geleneğin iç içe geçtiği bir atmosferde bulunmak istiyorsanız, yerinizi şimdiden ayırtmalısınız. Evrensel Müzik Topluluğu'nun Karaburun Düğünü, sanatseverlere, gelenekle modernliği birleştiren, büyülü bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Unutulmaz anlar ve muhteşem performanslarla dolu bu geceyi kaçırmayın!

 




Bu haber 1221 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARA
YUKARI YUKARI